Barul din Madrid unde să tragi un pui de somn la prînz

Un bar în centrului orașului, unde să dormi din cînd în cînd? Yes, please! Pentru că orașele sunt obositoare, iar somnul e bun pentru noi. Astea sunt două dintre principiile după care funcționează Siesta&Go, noul nap bar deschis de curând în Madrid. Se știe că siesta este considerată una dintre micile-mari plăceri ale vieții în Spania, o lege naturală, cînd în jurul prînzului se trag obloanele și genele stau lipite pentru cîteva zeci de minute.

Deschis de luni pînă vineri, de la 11 la 19, Siesta&Go închiriază paturi cu minutul, dacă ai fost toată ziua la shopping și ai nevoie să-ți reîncarci bateriile, fotolii confortabile în care să citești relaxat o carte, dar și spații de lucru liniștite pentru oricine este în nevoie să închidă ochii cîteva minute fără să fie observat și, mai apoi, mustrat.

Nu știu dacă aveam rude spaniole, dar cînd eram mici obișnuiam să dormim la prînz, ceea ce ne face calificați să testăm acest nou loc. Dacă ești prin zonă și vrei să te odihnești un pic, rezervă-ți un pat aici.