De la extaz la agonie. Primul trailer la Gerald’s Game

Undeva într-o cabană, departe de civilizație, Jessie și Gerald încearcă să-și condimenteze nițel relația, doar că distracția cu cătușe devine unul dintre coșmarele pe care cu toții ni le imaginăm cu frisoane pe șira spinării: cum ar fi să rămîi legat de pat și să n-ai pe cine să chemi în ajutor?

Publicat în 1992, romnul lui Stephen King (da, omul e încă pe val, tocmai ce-a intrat în cinematografe remake-ul la horrorul It și mai are încă multe în post-producție sau anunțate) e dedicat soției sale, dar și surorilor acesteia (nici nu vreau să-mi imaginez psihanaliza unui expert cu privire la treaba asta), iar Netflix îl ecranizează cu Carla Cugino (care se prea poate să facă rolul carierei, oricît de inexpresivă mi s-a părut prin Wayward Pines, San Andreas sau Watchmen) și meșterul Bruce Greenwood, care, mă rog, nu știu cît contează în ecuație.

Gerald’s Game e regizat de Mike Flanagan (vezi Oculus și Ouija: Origin Of Evil), ceea ce e încă un plus, iar premiera e setată pe 29 septembrie. Iată primul trailer… (în primele cîteva zeci de secunde e posibil să ți se pară o variantă plictisitoare la Fifty Shades Of Grey).

Interese: