Jennifer Lawrence, agent secret letal pentru „mama Rusieˮ în Red Sparrow

Am avut Lucy, cu Scarlett Johansson, iar acum pe ecran rulează Atomic Blonde, cu Charlize Theron. Ambele foarte bune. Așa arată din primul trailer și Red Sparrow cu Jennifer Lawrence, care joacă rolul unei balerine recrutate de SRI-ul rusesc pentru a-și folosi corpul ca armă – din toate punctele de vedere (Hm, cam ca orice femeie, adică? De asemenea, o eventuală comparație cu personajul Black Widow din Avengers e destul de pertinentă).

Filmul e regizat de Francis Lawrence, care nu e la prima colaborare cu actrița americană (vezi The Hunger Games), cunoscut de asemenea și pentru niște videoclipuri muzicale destul de gigea pentru începutul anilor 2000, cum ar fi „The Callˮ pentru Backstreet Boys sau „Just Like a Pillˮ pentru Pink – ce vremuri!

Din distribuție mai fac parte Joel Edgerton, Jeremy Irons, Matthias Schoenaerts și Charlotte Rampling, iar ăsta-i primul trailer, în urma căruia nu mă hotărăsc dacă nu cumva asta e coafura care o prinde cel mai bine pe Lawrence. Alt detaliu interesant: filmul pornește de la cartea scrisă de Jason Matthews, dar referințele la Vladimir Putin (foarte importante pentru o privire de ansamblu, de altfel) nu vor apărea în film.

Interese:
,