Primul trailer la Wonder Wheel, noul film al lui Woody Allen

Regizorul american, despre care nu cred că e cineva pe lumea asta să n-aibă o părere, continuă călătoria artistică în timp, după Moonlight in Paris, Café Society și serialul Crisis in Six Scenes, dramedie care se întîmplă în anii ’60 și în același timp primul său serial – criticii de film n-au avut deloc cuvinte de laudă despre el, iar pe mine, unul, trailerul nu m-a motivat să-l văd. E o latură a discuției despre filmele lui Woody Allen unde se vorbește despre faptul că s-a cam plictisit, că se cam repetă și revizitează sau că nu prea mai poate, de undeva de pe la jumătatea anilor 2000 (după Melinda and Melinda sau Match Point, să zicem, deși jos, pălăria, pentru Blue Jasmine).

Cum s-ar zice, un film nou de la Woody Allen e ca încă un meci al naționalei de fotbal: ești tentat să-l vezi, oricît de slab ar juca.

Wonder Wheel se învîrte în jurul madamei Ginny (Kate Winslet), fostă actriță, măritată cu mafiotul Humpty (Jim Belushi, ai cărui „tovarășiˮ sunt binecunoscuții „sopranoșiˮ Tony Sirico și Steve Schirripa), a cărei viață se dă peste cap cînd apare Carolina, fiica vitregă, interpretată de Juno Temple. Și cum filmele jupînului strîng de obicei un fel de dream team hollywoodian, mai apar Justin Timberlake și Max Casella (Vinyl, Inside Llewyn Davis). E al doilea proiect produs de Amazon, după serialul mai sus amintit. Spoiler: următorul e iarăși un lungmetraj, cu Selena Gomez, Elle Fanning și Jude Law.

Interese:
,