Sex la a treia întîlnire? Dimpotrivă

Trei e (sau, cel puțin, era) cifra magică a sexului. Pentru că, nu-i așa?, magia n-are nicio logică aparentă. Dar de dragul conversației să presupunem că e un timing destul de safe: azi bem o cafea, mîine vedem un film, poimîine Control sau ceva prin Centrul Vechi și „Vrei să vii pe la mine?ˮ.

Un studiu realizat de Groupon, site-ul ăla cu reduceri & cupoane, a aflat că tinerii de astăzi așteaptă, în medie, ceva mai mult de-atît – femeile se abțin pînă la a noua, bărbații pînă la a cincea întîlnire. Aceștia din urmă însă fac impresie bună, ca de obicei, în prelungiri: de nouă ori mai mulți bărbați decît femei recunosc că ar face sex încă de la prima impresie.

S-au mai cercetat și alte aspecte cînd vine vorba despre dating. Spre exemplu, întîlnirea perfectă, conform alegerilor făcute de trei sferturi dintre cei 2.000 de participanți, ar trebui să fie ceva între cină, film la cinema sau o băutură într-un bar – nicio surpriză, da? (Doar nu te gîndeai la o plimbare prin parc?) De asemenea, studiul sugerează că unul din 10 persoane ar renunța la o primă întîlnire din cauza locului sau activității alese, ceea ce nu ne spune neapărat că ar fi bine să facem un efort în a înțelege persoana pe care vrem să o cucerim, ci că vorba aia cu extremele care se atrag încă mai stă în picioare.

Toată povestea e aici.