Yoga în pielea goală începe să devină trend pe Instagram

E destul de probabil s-o știi, poate chiar s-o urmărești, pe Nude Yoga Girl, model și fotograf care din 2015 încoace încarcă pe contul de Instagram fotografii așa-cum-sugerează-și-aliasul. Cum vorba e că „ce-i fără sfîrc, și lui Instagram îi placeˮ, NYG n-a avut încotro decît să fenteze discriminarea virtuală a femeilor folosind, ca orice artist, Photoshop, dar și poziții care să acopere sînii – nu încercați acest gen de yoga acasă, unde nu e nevoie să ne rușinăm.

„Am lucrat încă de la vîrsta de 15 ani într-o industrie bazată exclusiv pe felul în care arăți. Yoga, însă, m-a învățat că mai important e ce simt decît cum arăt. În timpul orelor, toată lumea e concentrată pe exercițiu, nu pe felul în care ceilalți aratăˮ, pare a fi o parte din mantra ei, dintr-un interviu pentru The Cut. Cu alte cuvinte: nu intri pe teren, dacă n-ai lucrat le zen.

La agățat sau nu, cert e că noul hashtag propăvăduit de „Fata Nud la Yogaˮ e #NYGyoga și deja a fost folosit în peste 500 de fotografii (asta se întîmplă cînd fizicul se joacă cu mintea psihicului). Unii iau spiritualitatea la mișto, alții în serios, că așa am învățat la orele de educație fizică.

A post shared by Sara Žitnik (@twisted_sarazit) on

A post shared by Delia Z.S. (@delia4fit) on

A post shared by Hannah Sisler (@woodspine) on

A post shared by @justyoungpatt on